Caravana Citește și Dăruiește, ediția a XIV-a, la Palatul Național al Copiilor din București | cu Rareș Prisacariu, Claudiu Dumitrache și Răzvan Vișan

A XIV-a ediție a conferințelor Citește și Dăruiește – un altfel de acces pentru știință și cultură va avea loc pe 15 februarie, la Palatul Național al Copiilor din București. Proiectul, inițiat de profesorul Răzvan Vișan și Claudiu Dumitrache, se desfășoară de data aceasta la invitația Școlii Atlas din București, prin Euro Education Federation și Myosotis Media Group.

Conferințele și momentele artistice ale acestei ediții vor fi susținute de către Rareș Prisacariu (câștigător Românii au Talent), Claudiu Dumitrache (Ambasador al Culturii EEF, muzician, scriitor, critic muzical, cercetător), Răzvan Vișan (profesor de geografie, scriitor, publicist și promotor educațional), Dr. Alin Popescu, Prof. Andrei Șchiopu, Amalia Gheorghe (interpretă), Ștefan Gabriel Mateescu (poet și romancier), Andrei Magus (iluzionist), Ingrid Amuza (campion internațional la aritmetică mentală) și Ceata Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil (prof. coord. Cristian Iordache). Evenimentul începe la ora 14:00 și este dedicat tuturor elevilor de liceu din Capitală. Ca de obicei, elevii vor pune întrebări la care invitații vor răspunde.

Obiectivele proiectului sunt promovarea valorilor naționale și europene, promovarea elevilor cu talente ieșite din comun și cu rezultate deosebite, scopul fiind stimularea elevilor la performanță și redobândirea încrederii în sistemul educațional consacrat.

Parteneri: Columna Tv, Radio România, Agenția Națională de Presă AGERPRES, Gândul, Timpul, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Regal Literar și Radar de Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *