Urare de bun augur – The Bucharest Times

acad. Ioan-Aurel Pop

O publicație online, inspirată din modele celebre, vine să îmbogățească peisajul presei românești și promite să bată multe recorduri. Dacă The New York Times arată (a arătat) „la cât bate ceasul” în America și în lume, The Bucharest Times, adică „Timpurile Bucureștilor” promite să-i conducă pe cititorii care vor să fie corect informați prin cultura, știința și spiritualitatea din spațiul românesc, cu precădere din Capitală, în cadru mondial.

Astfel, cetățenii români de toate vârstele se vor îmbogăți cu date sigure, preluate și comentate cu simț critic, învățând să primească vești reale, adevărate. Apreciez că faptul este cu atât mai necesar cu cât publicului i se pun pe tavă azi informații, teorii și întâmplări tendențioase, inexistente sau contrafăcute total. „Timpurile Bucureștilor” vor să se clădească pe autenticitate și imparțialitate, pe reapropiere de umanitate și de omenie, pe autentic, pe comunicare directă, de la om la om. Publicația are toate șansele să cucerească un segment important al populației, întrucât lumea s-a săturat de artificial, de contrafaceri, de idoli și are nevoie de modele de viață, precum cele de odinioară, care au făcut România și societatea universală, încărcate de bine, de adevăr și de iubire.

Publicația este elaborată de grupul media „Myosotis”, al lui Claudiu Dumitrache, ceea ce reprezintă o marcă a seriozității și vine cu asigurarea că promisiunile pot și trebuie să fie ținute.

Calde felicitări și viață lungă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *