Cine suntem?

Regal Literar este o revistă de cultură, literatură și opinie (online – www.regal-literar.ro). Regal Literar contribuie la recunoașterea, promovarea și conservarea operelor autorilor români care se fundamentează pe valorile culturale infailibile.

Fondată la 15 iulie 2020, revista numără peste 40 de autori și colaboratori. Revista online face parte din proiectul cu același nume, care promovează autorii români prin publicarea unor antologii ale operelor literare contemporane și prin acordarea de premii în literatură, în cadrul acestui proiect activând și un cenaclu național ce se manifestă lunar în diferite orașe din România.

Stema Regal Literar

Materialele apărute pe site și în revista Regal Literar pot fi

  • dedicate exclusiv revistei Regal Literar (în acest caz, publicațiile care vor  preia integral materialele vor solicita acordul redacției la secretariat@regal-literar.ro și vor menționa sursa).
  • preluate din alte publicații (cu acordul redacțiilor sau cu menționarea sursei, după caz).

Regal Literar își menține apariția prin bunăvoința lunară a fondatorilor sau cititorilor donatori. Proiectul nu are drept patrimonial. Autorii publicați și redacția nu primesc onorarii.

Opiniile și punctele de vedere exprimate în articole aparțin autorilor acestora și nu reprezintă neapărat poziția oficială a revistei.

Site-ul Regal Literar (www.regal-literar.ro) este administrat de Asociația Talentelor (www.asociatiatalentelor.ro)


Revista funcționează respectând Legea nr. 111/1995 republicată și Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise. Mai multe informații pe www.bibnat.ro


Marketing:
Florența Marin, Cosmina Călin

 

Autori/colaboratori: