Doi elevi (din Găești și Pitești) au primit Premiul Myosotis pentru artele spectacolului

Premiul Myosotis pentru cel mai bun actor – Alexandru Drăguț | Premiul Myosotis pentru interpretare poetică Ștefan Preoteasa

Doi elevi au primit luna aceasta Premiul Myosotis pentru artele spectacolului. Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache a acordat premiile în cadrul a două manifestări cultural-artistice desfășurate la Târgoviște și Pitești. 

Premiul Myosotis pentru cel mai bun actor a fost acordat elevului Alexandru Drăguț, de la Colegiul Național „Vladimir Streinu” din Găești, în cadrul concursului de teatru, desfășurat la Târgoviște cu ocazia Zilei Naționale a Poliției Române. Evenimentul, ajuns la a II-a ediție și denumit „Învățăm și ne bucurăm de Ziua Poliției Române”, a avut loc pe 18 martie la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște.

Proiectul este inițiat de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J Dâmbovița și organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

Premiul Myosotis pentru interpretare poetică a fost acordat elevului Ștefan Preoteasa, la concursul de teatru, monolog și poezie din cadrul Festivalului „L’art d’Eco”, ediția I, din perioada 26-28 martie, festival organizat de Colegiul Ecologic „Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu” din Pitești. Concursul a avut loc la Teatrul Independent Pitești pe 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului.

Premiul Myosotis se acordă, din anul 2022, în semn de recunoaștere a talentului, muncii, inovației, performanței și excelenței, ca răspuns independent la necesitatea promovării  valorilor și modelelor autentice în domeniile culturale, educaționale și științifice. Totodată, premiul se referă și la motivarea tinerilor de a se implica cu încredere în sferele artistice, științifice și intelectuale.

În mod special, Premiile Myosotis se acordă în cadrul Galei Premiilor Radar de Media, din anul 2022 – prezent. Printre laureați se numără: Felicia Filip, Eugen Doga, Televiziunea Română, Marius Bodochi, Maia Morgenstern, Dan Negru, Daniel Jinga, Radio România, Festivalul George Enescu, Flavius Teodosiu, Vasile Bănescu, Pr. Constantin Necula, Pr. Vasile Ioana, Iuliana Marciuc, Constantin Dulcan, Vlad Ciurea, Adrian Artene, Dr. Cezar, Eva Pavel, Dominique Simionescu, Răzvan Vișan, Cornel Mărculescu, Eduard Constantinescu, Sebastian Zidaru, Dragoș Popa, Anatolie Zolotco, Carmen Tănase, Theodor Andrei, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Trinitas Tv, Electrecord, Școala Atlas, Agerpres, Basilica etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *